Дигитализацията на банковите продукти: Гледайте днес уебинара на Investor.bg

2 юни 14:30 ч. гледайте на живо на Investor.bg

11:30 | 2 юни 2020
Дигитализацията на банковите продукти: Гледайте днес уебинара на Investor.bg

След огромния интерес към първото издание от онлайн поредицата дискусии, която Investor.bg организира в помощ на бизнеса, сега предстои второ специално студио на тема „Дигитализация на банкови продукти и финансиране на малки и средни предприятия“. То ще се проведе на 2 юни, от 14:30 часа, и ще се излъчва на живо на https://www.investor.bg/live/, както и в социалните мрежи на медията. Този път фокусът ще бъде насочен към един от най-големите сектори в икономиката ни - банковия.

Предизвика ли COVID-19 по-ускорен процес по дигитализация на банковите продукти, как изкуственият интелект, Big Data и блокчейн технологиите променят  банковия свят и какво можем да очакваме в бъдеще – отговори на тези и още въпроси ще научим по време на второто онлайн събитие от поредицата.

В студиото на Investor.bg ще влязат водещи експерти и изпълнителни директори на едни от големите банки у нас, които ще коментират какво е отражението на кризата върху бранша и как банките успяха да адаптират инструментите си, така че да отговорят на нуждите на клиентите си.

Какви са киберзаплахите в дигиталната среда, как пандемията промени потребителското поведение и как банките ще подпомогнат засегнатия бизнес ще обяснят Георги Заманов, главен изпълнителен директор на Алианц банк – България, Кирил Станчев от Sirma Business Consulting; Илиан Георгиев, изпълнителен директор и член на УС на Българо-американска кредитна банка, Здравко Райчев, Старши вицепрезидент Онлайн кредитиране, TBI Bank и Иван Тошев, председател на Контролния съвет на Националното сдружение на малкия и среден бизнес.

По време на онлайн изданието участниците ще обсъдят и възможностите за финансиране на малки и средни предприятия в контекста на засегнатата от COVID-19 икономика.

Водещ и модератор на второто специално онлайн издание от поредицата Investor.bg Live ще бъде журналистът от Bloomberg TV Bulgaria Христо Николов. Той е доказан бизнес журналист с богат опит в онлайн и печатни медии. Христо Николов беше модератор и на първото издание от онлайн поредицата на Investor.bg, което се проведе в края на май и достигна до над 24 000 души само в социалните мрежи.

Второто студио от онлайн поредицата на Investor.bg се организира с подкрепата на: Алианц Банк - България, Българо-американска кредитна банка и TBI Bank. Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria и Dnes.bg.