Imoti.net организира семинар за състоянието на имотния пазар в Стара Загора

Събитието ще се състои на 21 май от 10:00 ч. в Парк Хотел Стара Загора

10:48 | 20 май 2019
Бизнес закуската на Imoti.net ще се проведе на 21 май, в Парк Хотел Стара Загора
Бизнес закуската на Imoti.net ще се проведе на 21 май, в Парк Хотел Стара Загора

Състоянието на имотния пазар в Стара Загора ще е основната тема на предстоящия семинар Бизнес закуска, организиран от Imoti.net, който ще се състои в града на 21 май от 10:00 часа в Парк Хотел Стара Загора.

Водещи брокери и банкови експерти ще дадат светлина върху настроенията на пазара на недвижимо имущество през изминалите месеци от 2019 г. и какви са тенденциите за остатъка от годината.

Снежана Стойчева, мениджър на Imoti.net, ще представи най-новите услуги за реклама на сайта. Други специалисти ще обяснят и дигиталните решения, които идват на помощ на бизнеса с недвижимо имущество.

Бизнес закуска в Стара Загора е част от проекта „Годишни награди на Imoti.net“, който насърчава добрите практики в сектора. Генерален спонсор на събитието е Пощенска Банка, а своята подкрепа оказват още Теленор, Бокони и Realtor Asistant Pro.

През 2017 година Imoti.net, който е част от Investor Media Group – втората най-предпочитана онлайн медийна група сред потребителите в България по данни на Gemius, обнови дизайна и функционалността си, с което направи още една крачка напред в разграничаването между качествените и некачествените обяви за имоти. Мисията на сайта е да подкрепя коректните участници в имотния бизнес, така че потребителите на техните услуги да могат да правят правилен избор в свой интерес по всяко време. В полза на потребителите Imoti.net стартира и поредицата „Доверен брокер“ със съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти.