Имот в средиземноморски стил се продава за 42 млн. долара на плажа в Малибу

Собствениците твърдят, че са виждали Пиърс Броснан на плажа пред къщата

17:30 | 12 май 2020
Снимка: https://alessandrocorona.elliman.com/
Снимка: https://alessandrocorona.elliman.com/

Имот в средиземноморски стил се продава за 42 млн. долара на плажа в Малибу - район, популярен сред знаменитости като Пиърс Броснан и Мел Гипсън, пише The Wall Street Journal.

Жилището е едно от най-големите в района с площ около 13.5 хиляди квадратни метра и е собственост на Бил Спиърс, ръководителят на Waterway Plastics, и неговата съпруга. Двойката е платила около 2.85 милиона долара за терена на брега на океана през 2000 г., след което е построена и къщата.

Завършена около 2004 г., къщата с шест спални разполага с озеленен италиански двор и басейн на брега на морето. Интериорът включва дървени тавани, богато украсени полилеи и парапети от ковано желязо. Къщата има и свой бар и солариум. Според семейството част от интериорния ѝ дизайн е вдъхновен от Европа.

Съпругата на Спиърс посочва, че е виждала Броснан, известен с ролята си в „Само един свят не стига“ и други филми за Джеймс Бонд, на плажа пред къщата. По нейни думи имотът вече се продава, защото тя и съпругът ѝ искат да живеят по-близо до дъщеря си в района на езерото Шервуд, Калифорния.

Двойката е живяла на плажа в Малибу над три десетилетия - първоначално в друг имот, след което са решили да се преместят в по-голямата къща.

“Ще ни липсва със сигурност, но в време да продължим”, твърди Спиърс.