Bloomberg TV Bulgaria Интервю

Всеки делник от 19:30 часа

Kapana Fest - музика, изкуство и оригинална атмосфера на едно място

Никола Сивков, организатор, Kapana Fest, Bloomberg TV Bulgaria Интервю, 21.07.2020

20:10 | 21 юли 2020
Обновен: 20:27 | 21 юли 2020
Автор: Цветан Кръстев

Тази година ще се проведе десетото юбилейно издание на Kapana Fest в Пловдив. Ще се постараем активностите да бъдат съобразени за по-малка група хора на едно място заради коронавируса. Ще поканим артисти, които се изявиха и на първото издание на фестивала, за да може да има препратка към корените на фестивала. Това каза Никола Сивков, организатор, Kapana Fest, в интервю за Живка Попатанасова, излъчено в рубриката "Bloomberg TV Bulgaria Интервю".

"Сцената ще бъде с много интересни заграждения. Ще изобразим късче от квартала за по-голяма красота на атмосферата за посетителите. Също така ще следим посещенията да бъдат до 50% от капацитета на самата локация".

Сивков коментира, че ще изградят няколко временни галерии. "Също така ще продължим нашата облагородяваща акция за квартала и ще монтираме още няколко кошчета за боклук. Ще представим много интересна концепция за кампанийно озеленяване на улиците квартала. Това са сред основните елементи на събитието", допълни той.

По думите му все повече чужденци посещават събитието. 

"Форматът се популяризира предимно чрез онлайн каналите и чрез местни медии. Голяма част от информационната вълна е органична от самото събитие, което го прави ценно за нашите партньори. Емоцията, която е създало в хората, ги кара да споделят за всяко едно събитие".

Вижте цялото интервю във видеото.

Всички гости на "Bloomberg TV Bulgaria Интервю" вижте тук.