Деница Шилигарска и Станимира Николова за детските площадки у нас

11:58 | 4 септември 2019

Деница Шилигарска, урбанист, сдружение "Безопасни детски площадки" (член на УС) и Станимира Николова, урбанист в "Софпроект", Бизнес старт, 04.09.2019 г.