Insider - архив

Неделя от 20 часа
Водещ: Бисер Варчев

Пазарни обзори и новостите в крипто света – в Insider

Предаването ще се излъчва всяка неделя от 20:00 часа с водещ Бисер Варчев

10:35 | 28 май 2019
Обновен: 10:35 | 28 май 2019
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Какво движи капиталовите пазари, какво следят, как мислят и как действат трейдърите – това ще са темите във фокуса на новото предаване Insider с водещ Бисер Варчев, което започва от 2 юни по Bloomberg TV Bulgaria. Всяка неделя от 20:00 часа Варчев ще анализира и коментира с интересни събеседници най-горещите борсови теми – ключови сделки,  изненадващи движения и фактори, които ще оказват влияние върху решенията на инвеститорите.

„Insider е предаване за трейдъри, направено от трейдъри. В него ще представим борсовия свят с поглед отвътре и ще покажем какво движи пазарите директно от сърцето на финансовия свят -  Лондон и Ню Йорк. Горещите теми на деня ще бъдат пречупени през мисленето на про-трейдърите, формиращи тенденциите на световните фондови и борсови пазари, с коментари от мен и моите гости - инсайдърите на финансовия свят“, казва Варчев.

Бисер Варчев е професионален финансов трейдър, инвеститор и фонд мениджър. Има богат опит в корпоративната сфера, основател и президент на редица финансови компании, и сред най-успешните финансови трейдъри у нас. Бисер Варчев е и активен лектор в България и Великобритания. Той води професионални курсове и уебинари по трейдърство, където споделя безценния опит, който е натрупал на финансовите и капиталови пазари.

Не пропускайте Insider с Бисер Варчев – от 2 юни, всяка неделя, от 20:00 часа, по Bloomberg TV Bulgaria.