Тръмп предупреди за увеличение на данъците при Байдън

Доналд Тръмп, президент на САЩ и кандидат на Републиканската партия за нов мандат

13:22 | 3 ноември 2020
Автор: Bloomberg TV Bulgaria

Ако радикалната левица спечели властта, ще срине икономиката ни и ще хвърли нацията ни в депресия.

Байдън ще увеличи данъците Ви с четири трилиона долара. Значително ще разшири регулациите. Ще затвори новите фабрики, ще изпрати работните Ви места в чужбина. Това прави през целия си живот.

Той и неговата група унищожават предградията. Заличава границите Ви. Прекратява религиозната свобода. Забранява частната здравна застраховка. 180 милиона души имат страхотни здравни осигуровки. Ще скъса втората Ви поправка, ще конфискува оръжията Ви и индоктринира децата Ви с антиамерикански лъжи.

Байдън обеща да премахне американските индустрии за петрол и природен газ и да забрани фракинга. Казваше го в продължение на година и половина. Каза го, и след това изведнъж отиде в Пенсилвания и заяви: „Не, никога не съм го казвал.“ А фалшивите новини не правят нищо по въпроса.

Енергийната забрана на Байдън ще хвърли всички щати в смазваща бедност - от Северна Каролина до Мичиган и Пенсилвания. Докато аз съм президент, ще останем производител номер едно на нефт и природен газ.

И ще останем енергийно независими.

Сънливият Джо е глобалист, който прекара 47 години в аутсорсинг на Вашите работни места, отваряне на Вашите граници и жертване на американска кръв и съкровища в безкрайни войни в чужди страни, които повечето от Вас никога не сте чували дори. Той беше мажоретка на НАФТА.

Всички се прибират у дома. Не се тревожете за това. Казал съм.

Той беше мажоретка на НАФТА за влизането на Китай в Световната търговска организация. Северна Каролина загуби 50% от всички работни места в производството след тези предателства на Байдън.

А сега той се опитва да следва моята политика. Опитва се да следва моята политика. Няма да изпълни моята политика.

Той върши тези неща повече от 47 години и от осем години като вицепрезидент, което беше само преди три години и половина. Джо Байдън е корумпиран политик, който спечели милиони от Китай, докато им даваше Вашите работни места.