Инвестицията в жилище е най-уместна в момента, част 2

Раян Уилямз, главен изпълнителен директор на Cadre

22:45 | 27 октомври 2020
Обновен: 09:37 | 28 октомври 2020
Автор: Петя Кушева

Има хора, които просто отлитат от градовете, но има и други, които са готови да купят имот в града, защото виждат, че цените започват да падат.

Те се интересуват от останат в града в дългосрочен план и са някак бичи настроени, харесват уникалната динамика, която прави град като Ню Йорк толкова жив и с толкова много удобства.

Намираме се в период на краткосрочна и средносрочна дислокация, тъй като много хора се местят извън града за сега, но ще се върнат. За тези, които са по-дългосрочно ориентирани и могат да мислят отвъд следващата година или две, има някои убедителни възможности за инвестиране, особено в жилищните градски ядра и централните градски офиси.

Това е пространството, където ще има фундаментална промяна в начина на работа на офис пространството, което познаваме от гледна точка на гъвкавостта и адаптивността, които ще са от ключово значение.

Но по отношение на място за живеене в градските центрове има някои уникални ползи от това да си в центъра на града и това ще се задържи. За тези, които са готови да инвестират днес може да има реална възможност.

Вижте 3 част на видеото тук: