Защо Impossible Foods удвоява R&D екипа си

Дейвид Лий, главен финансов директор на Impossible Foods

22:03 | 27 октомври 2020
Автор: Bloomberg TV Bulgaria

Изследователите на Impossible Foods имат възможност да преследват всичко в науката. Те са изтъкнати щатни професори, които могат да използват всичките си дарби за създаване на технологични изследвания и разработки, които попадата в ръцете на потребителите на месо и помагат да се промени света към по-добро.

Следвайме пътя на Пат Браун, нашият основател и главен изпълнителен директор от 2011г. Това е ключът към нашия успех. Затова Impossible бургерът е толкова вкусен и това е ключово за мисията ни.

Ние се приспособихме в тази ненормална среда на глобалната пандемия и посрещнахме нуждите на потребителя на месо, който иска да пазарува в магазина или за директна доставка.

Бизнесът ни с хранителни стоки е нараснал със 100 пъти от януари. От малко под сто и петдесет магазина за хранителни стоки сега са 15 хиляди в световен мащаб.

От тази седмица вече имаме шестстотин магазина за хранителни стоки в Канада и 200 в Сингапур и Хонконг. И това е така, защото консуматорите на месо са там.

90 % от клиентите на Impossible храни са заклети месоядци.

Нашият бизнес се разрасна според това къде месоядният клиент обича да пазарува и ще продължим да се приспособяваме, за да отговорим на тяхното търсене.

Много е важно е не просто да предложим на клиентите страхотен на вкус бургер или парче месо от растения.

Трябва да бъде достъпно.

Ето защо намалихме цените през февруари с 15 %, защото можехме да го направим.

Причината е, че използваме 96% процента по-малко вода.

Не трябва да превозваме, да развъждаме, да колим животни.

Условията на труд в тази глобална пандемия са доста предизвикателни за сегашната индустрия.

Вярваме, че ще предложим както на инвеститорите, така и на клиентите си трайно намаляване на цената и разходите, защото можем и защото технологията ни от самото начало е проектирана да бъде достъпна.