TikTok звезда пусна свой бранд кафе

Крис Олсън, TikTok звезда

13:01 | 20 февруари 2023
Преводач: Петя Кушева


Реших, че след като кафето бе толкова важна част от моята марка, има възможност да започна да показвам лично любовта си към него. Когато търсех с какъв бизнес искам да се заема, кафето изглеждаше очевидния избор.

Здравейте, аз съм Крис Олсън, създател на съдържание и основател на Flight Fuel.

Първоначално започнах с летящо кафе до баща ми и до приятелката, с която бях по това време. Това беше просто нещо, което запазих в семейството по онова време.

А след това бавно се разви в доставки на кафе на известни личности като Меган Трейнър, вицепрезидента Камала Харис. Елвис в Остин Бътлър. Дрю Баримор. Сабрина Карпентър. Винаги летях с кафе в ръка, буквално през цялата страна.

Това беше един прекрасен начин да се свързвам с нови хора, като всеки път се надграждах. Мисля си, че Flight Fuel наистина ми допадна като нещо, което показва, че можете да получите кафе навсякъде. Можете да донесете кафето навсякъде и това е нещо, на което можете да се насладите, дори и да сте само у дома, където и да се намирате.

Някои от имената на смесите са кодове на летища, като например сместа JFK, а след това смес LAX. Има SFO или BOS и марката е вдъхновена от авиацията на 70-те години. Нещо като атмосферата на PanAm с техните надписи, шрифт и цветовете.

Надявам се, че реакцията ще е радостна. Надявам се, че това ще надхвърли моята аудитория. Надявам се хората, които не знаят кой съм или не са потребители на моето съдържание всеки ден, също да харесват кафето, защото искам да съм сигурен, че създавам добрия продукт.