Бизнес среща

Вторник – петък, 20 часа
Автор и водещ: Таня Кръстева

Revolut се цели в достигането на 100 хил. потребители у нас до края на 2019 г.

Едуард Цветанов, PR мениджър на "Revolut" за България, Бизнес среща, 20.06.2019

21:30 | 20 юни 2019
Едуард Цветанов, PR мениджър на "Revolut" за България. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
Едуард Цветанов, PR мениджър на "Revolut" за България. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

"Revolut" е компания, чиято дейност е свързана с премахването на границите при различните финансови трансакции. Дружеството вече има близо 40 хил. потребители у нас, като амбициите му са броят им да нарасне до 100 хил. до края на 2019 г. Повече за компанията и нейните планове разказа PR мениджърът ѝ Едуард Цветанов в предаването „Бизнес среща“ с водещ Таня Кръстева.

Дейността на компанията, що се касае до продуктите, е централизирана в Лондон, посочи Цветанов. На пазара у нас се получават готови решения, като трябва да се прецени кой е най-подходящият начин за въвеждането им на местно ниво, добави той.

„Има 3 основни неща, които дефинират бизнес модела на компанията - агресивната международна експанзия в различни държави и постоянно разширяване на портфолиото са двете вертикали, чрез които се развива бизнесът. Хоризонталата, която го стабилизира, е развитието на местно ниво“.

Плановете на компанията включват и създаването на платформа за търговия с акции без комисионна, разказа още Цветанов.

„В повечето континенти има подобна платформа, време е това да се случи и в Европа. Реализацията ѝ трябва да стане факт в рамките на 2019 г.“.