HR мениджърът Стефка Танчева e вторият номиниран в Талантите в бизнеса

Тя е избрана в инициативата на Bloomberg TV Bulgaria сред всички кандидати за месец юни

18:06 | 29 юни 2017
Автор: Станислава Цветкова
HR мениджърът Стефка Танчева e вторият номиниран в Талантите в бизнеса

Вторият номиниран в „Талантите в бизнеса“ е HR мениджърът Стефка Танчева. Тя е избрана в инициативата на Bloomberg TV Bulgaria сред всички кандидати за месец юни. Стефка е HR мениджър във веригата магазини за дрехи втора употреба „Мания“.

Приносът ѝ към изграждане на корпоративната култура и формиране на екип е впечатляващ - от издаването на собствено печатно издание на компанията, през кутия за идеи, радио, култура за активен модел на работа в офис среда, социална обвързаност на марката с кампаниите на фондация за борба с рака на гърдата „Една от осем“. Тези и още много други инициативи и нововъведения, които превръщат Стефка в мотор на компанията, впечатлиха и журито на Bloomberg TV Bulgaria.  

Талантите в бизнеса се чувстват най-добре в работна среда, адаптирана към корпоративната култура на компанията и личния профил на работещите в нея. В офиса на Стефка веднага се забелязват снимки от тиймбилдинг, уютна еко кухня, в която сутрин се провеждат оперативки. Част от корпоративната култура е и забавна гимнастика, която тонизира и зарежда с настроение колегите. За вредните навици като тютюнопушенето, например, са предвидени две автентични лифтови кабинки извън сградата, а работното облекло, брошурите, нестандартните идеи и квалифицираният екип от талантливи служители са в най голяма степен заслуга на Стефка Танчева – „Талант на Bloomberg TV Bulgaria“ за месец юни.

Стефка е родена в Пловдив, където преминава и детството й. Завършва елитната пловдивска гимназия „Антоан дьо Сент Екзюпери“, където участва и в училищната театрална трупа с носителката на „Аскер“ Ирмена Чичикова, а спектаклите им се представят в различни френски градове. Стефка в момента завършва магистърската програма „Управление на човешките ресурси и лидерско поведение“ във „Висше училище по застраховане и финанси“ (ВУЗФ), има и бакалавърска и магистърска степен по „Икономика на интелектуалната собственост“ в Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Близо година е учила и живяла в Лил, Франция, където се дипломира с магистърска степен по „Управление на малки и средни предприятия“ от Икономическия университет. Завършила е и МВА програма в „Бизнес институт“. Освен това бе номинирана и за „HR изгряваща звезда на годината“ за 2016 на Българска асоциация за управление на хора. Истински талант в бизнеса... а какви са основните й качества според нейните колеги, и с какво тя ги печели – вижте през погледа на автора на видеопроектите на „Талантите в бизнеса“ Биляна Митева.

„Талантите в бизнеса“ продължава да търси най-добрите кадри. Ако сте компания, която държи на човешкия потенциал, номинирайте своя най-добър служител за "Талант на Bloomberg TV Bulgaria", а ние ще разкажем за него и добрите практики в компанията Ви.