Регламент за конкурса "Талант на Bloomberg TV Bulgaria"

Bloomberg TV Bulgaria дава възможност на всяка една компания в България, независимо от сферата й на дейност, да номинира свои таланти

16:51 | 6 февруари 2017
Автор: Станислава Цветкова
Регламент за конкурса "Талант на Bloomberg TV Bulgaria"

Bloomberg TV Bulgaria дава възможност на всяка една компания в България, независимо от сферата й на дейност, да номинира свои таланти в конкурса „Талант на Bloomberg TV Bulgaria, част от кампанията “Талантите в бизнеса“. От 6 февруари, на всяко тримесечие през 2017 година, жури ще селектира тримата най-добри кандидати от номинираните служители. Членове на журито ще бъдат журналисти от Bloomberg TV Bulgaria, като всяко тримесечие съставът му ще бъде различен. Няма ограничение за броя на номинираните таланти, а компаниите могат да номинират своите фаворити отново в следващото тримесечие.

Избраните таланти ще бъдат представяни със специални видеовизитки в ефира на телевизията и сайта www.bloombergtv.bg.

Bloomberg TV Bulgaria ще разкаже за талантите и добрите практики в техните компании. В края на октомври разширено жури, съставено от екипа на Bloomberg TV Bulgariа, ръководството на телевизията, партньорите на кампанията и доказани имена в бизнеса ще избере първите трима от общо деветимата селектирани от номинациите. Победителят и носител на титлата „Талант на Bloomberg TV Bulgaria” ще бъде избран с гласове не само на журито, но и на потребителите, които ще се включат в конкурса чрез гласуване онлайн на сайта, във Facebook страницата и Youtube канала на телевизията.

Ако във вашия екип има хора, които:

  •          Мислят и действат прогресивно
  •          Проявяват креативност дори в най-рутинните задачи
  •          Въвеждат иновации в начина на работа
  •          Вдъхновяват колегите си с таланта си и ги зразяват със страст към работата
  •          Демонстрират завидна многофункционалност
  •          Оценяват развитието и то е най-важно за тях
  •          Смятате ги за незаменими

Ако сте компания, която държи на човешкия капитал, не се колебайте да номинирате свой служител за „Талант на Bloomberg TV Bulgaria”.