UpDate

Събота и неделя от 19:30 часа
Автор и водещ: Елена Кирилова

Платформа помага на потребители да намерят най-подходящия за тях ремонтен сервиз

Теодор Налбантов, бранд мениджър, Twisted Technology, "UpDate", 24.09.2023 г.

20:04 | 24 септември 2023
Обновен: 13:49 | 27 септември 2023
Автор: Милен Симеонов

Twisted Technology беше регистрирана през септември миналата година, а самата идея за нея - финализирана към началото на 2022 г. Основателите на компанията са 6-ма. Основното предизвикателство пред нас беше създаването на връзки и отношения в тази среда и с хората, които биха могли да ни предоставят нужните умения и ресурси по пътя към нашата реализация. За момента платформата не е пусната, но имаме 17 сервиза, които са в готовност да я използват. Планираме до края на годината тя да бъде финализирана в най-основната си форма. Това каза Теодор Налбантов, бранд мениджър, Twisted Technology в предаването "UpDate" с водеща Елена Кирилова.

"Изцяло сме фокусирани върху сервизи, които обслужват компютърна техника и мобилни устройства: телефони, лаптопи и т. н."

Налбантов споделя, че един от най-важните критерии, по които потребителите избират най-подходящия за тях сервиз, е цената. Сред другите критерии са самото устройство, което се нуждае от поправка, неговата марка, дали сервизите предлагат гаранционна услуга и оценката, дадена от клиенти на сервиза. Гостът споделя, че от значение са и данните, които от компанията са извлекли чрез автоматизиран CRM, вграден в платформата и благодарение на който оценяват качеството на услугите на сервизите.

"CRM-ът е изцяло фокусиран върху това да оптимизира вътрешния процес на работата на сервизите и да им позволи те да се фокусират върху тяхната специализация като техници. Тоест да могат свободно да използват времето си конкретно за поправяне на техника, не за менажиране и организация, като също така ние им позволяваме много по-добра връзка със самите клиенти, които те обслужват."

Налбантов разказва, че залагат на Freemium бизнес модел, насочен към потребителите на устройствата. Платената услуга на платформата е насочена към корпоративни клиенти, които имат нужда от сервизиране на по-голям обем от устройства и от сигурност за безпроблемен процес на работа.

"Гаранцията, че само най-добрите сервизи ще попадат в платформата изцяло ще бъде работа на рейтинг системата ни, която отсява според много различни критерии качеството на работата, която те извършват и ще може едновременно да възнаграждава тези, които успяват да сервизират коректно и възможно най-бързо в сравнение с тези, които по някакъв начин вършат по- некомпетентно работата си или ще злоупотребяват с доверието на клиентите."

Освен за фокуса върху подобряването на платформата Налбантов споделя и че имат планове за излизане на чуждестранния пазар, както и за създаване на нови софтуери, които да увеличат позитивния ефект от техниката в различни аспекти. Той добавя, че към момента са набелязали Румъния и Англия.

Колко голям е проблемът с електронните отпадъци у нас? Нужни ли са допълнителни регулации в това отношение? Това и още по темата гледайте във видеото.

Всички гости на предаването "UpDate" може да намерите тук.