Клуб Investor

Събота, 20 часа
Водещ: Ивайло Лаков

Кои са основните грешки при презентиране

Основателят на компанията 356labs Борис Христов в Клуб Investor, 27.08.2016

21:06 | 27 август 2016
Автор: Севделина Илиева
Основателят на компанията 356labs Борис Христов. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
Основателят на компанията 356labs Борис Христов. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Проблемът в България, а и цялостно е, че хората презентират по един и същи начин. Във визуалната част също има много голям проблем в световен мащаб. Това коментира основателят и собственик на компанията 356labs Борис Христов в предаването Клуб Investor с Ивайло Лаков по Bloomberg TV Bulgaria. 

По думите му едно от нещата, които бързо отказват човек да слуша, е, че на слайдовете има прекалено много информация и прекалено много текст. "Това е типичният стар модел на презентиране, който публиката оценява като неправилен". 

Българската компания се занимава със създаването и дизайна на презентации, както и с обучения, свързани със света на презентирането. Тя ще вземе участие в голямата световна конференция на Microsoft в Атланта, която ще се проведе между 26 септември и 1 октомври. 

"Ние сме не просто единствената българска компания, а единствената компания от този тип, която ще презентира там. В първата сесия ще говорим за това как един презентатор може да направи ефективни слайдове, а във втората - за Microsft Sway", обясни Христов. 

Целия разговор може да видите тук: