Бизнес старт по Bloomberg TV Bulgaria с нов час на излъчване – от 9:30 часа

За да бъде в помощ на компаниите и работодателите, единствената бизнес телевизия у нас създаде и специална рубрика - Бизнесът vs COVID-19

10:02 | 5 април 2020
Обновен: 00:16 | 6 юни 2020
Бизнес старт по Bloomberg TV Bulgaria с нов час на излъчване – от 9:30 часа

По-кратък и динамичен сутрешен блок, с нов час на излъчване, очаква зрителите на Bloomberg TV Bulgaria от понеделник, 6 април.

„Бизнес старт“ вече ще започва в 09:30 часа и ще бъде с продължителност от 1 час. Водещите на блока Живка Попатанасова и Христо Николов ще продължат да търсят отговори на най-важните въпроси от света на бизнеса, като с цел превенция те ще продължат да водят по отделно. През идващата седмица на стола на водещия в „Бизнес старт“ ще бъде Живка Поптанасова.

До края на извънредното положение цялата програма и усилия на журналистическия екип на Bloomberg TV Bulgaria са насочени върху темата за COVID-19 и предстоящите предизвикателства, промени и възможни решения за бизнеса. От 11:00, 15:00 и 17:00 часа се излъчват и кратки 5-минутни новини, които обобщават най-важните теми от деня.

За да бъде в помощ на компаниите и работодателите, единствената бизнес телевизия у нас създаде и специална рубрика „Бизнесът vs COVID-19” на уебсайта си bloombergtv.bg, с която да помогне на компаниите да преминат през период на блокиране на икономиката – с добри примери, мерки, актуални срокове и др. В нея всеки може да открие подробни законови наредби, промени и мнения на компетентни експерти, свързани с кризата пред която са изправени както предприятията, така и националната и глобална икономика.

Паралелно с това, всеки делничен ден от 12:00 до 14:00 часа предаването „В развитие“ с водещи Делян Петришки и Вероника Денизова ще поставя фокус върху новите теми от деня, с фокус върху актуалното движение на пазарите в България и по света. Във времето от 18:00 до 20:00 часа, вместо нов брой на „В развитие“, временно ще се излъчват повторения.

Всяка делнична вечер, от 20:30 часа, зрителите ще имат възможност да проследят и актуални издания на „Светът е бизнес“ с водещ Иво Лаков.

Bloomberg TV Bulgaria провежда всички интервюта в актуалните си предавания дистанционно и по телефон, като част от усилията си за превенция от разпространение от COVID-19. Телевизията се присъедини и към призива на Investor Media Group да бъдем #ОтговорниВкъщи.