Bloomberg TV Bulgaria празнува 3-ия си рожден ден със специален формат на „Бизнес среща“

От 5 до 9 ноември ефирът на Bloomberg TV Bulgaria ще събере предприемачи и мениджъри в нетипичната за тях роля на водещи

12:08 | 1 ноември 2018
Bloomberg TV Bulgaria празнува 3-ия си рожден ден със специален формат на „Бизнес среща“

Представители на бизнеса у нас ще бъдат водещи на предаването "Бизнес среща", пише Investor.bg.

Третият рожден ден на единствената специализирана бизнес телевизия у нас Bloomberg TV Bulgaria се оказва поводът в рамките на седмица предаването „Бизнес среща“ да се проведе по по-различен начин. От 5 до 9 ноември вместо Таня Кръстева в ролята на водещ ще влязат четирима предприемачи и мениджъри, които ще имат възможността да задават въпроси по теми, които представляват интерес за тях.

Специалните издания на „Бизнес среща“ ще дадат трибуна на мениджъри и предприемачи в позицията си на водещи и гости, като така те ще дискутират по актуални теми. Респективно те ще обменят опит как преодоляват кризи и как се възползват от алтернативи, за да изградят успешен бизнес модел.

В понеделник Илина Лилова, бизнес юнит мениджър във „Фикосота“, ще посрещне в студиото на Bloomberg TV Bulgaria Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК.

Във вторник водещ на „Бизнес среща“ ще бъде социалният предприемач Борис Колев. Той ще обсъди иновациите в микробиологията с Кирил Петков, основател на Proviotic.

Сряда ще събере Теодора Тодорова, основател на Teddy Honey, с Oля Антонова – управляващ съдружник в компанията за производство на малиново вино „Трастена“. 

Бизнес срещата в четвъртък ще бъде между Георги Малчев, управляващ директор на дигитална агенция Xplora и Ваня Ананиева, основател на езикова школа „Интелект“.

Цялата статия по темата прочетете в Investor.bg.