Новият път на комуникацията – в специалния проект „Бъдещето: Общуване“ на Bulgaria ON AIR на 28 ноември

Вдъхновяващи лидери и специалисти в сферата ще коментират общуването във всичките му нюанси и измерения

09:32 | 25 ноември 2021
Автор: Антон Груев
Снимка: Bulgaria ON AIR
Снимка: Bulgaria ON AIR

Дигитализацията и увеличаващото се интернет потребление оказват все по-голямо влияние върху начина на живот на хората. Как виртуалният свят и медиите променят бъдещето и живеем ли в нова реалност, в която общуването лице в лице е отживелица – по тези и още въпроси, свързани с комуникацията днес и утре отговори ще дадат вдъхновяващи лидери и специалисти в сферата по време на поредното издание на специалния проект „Бъдещето“ на Bulgaria ON AIR.

На 28 ноември, от 17:30 часа, фокусът ще бъде върху общуването, което е неизменна част от живота на хората и основополагащ фактор, влияещ върху установяването на отношения, които често имат силата да променят света. Модератор на конференцията ще бъде журналистът на Bulgaria ON AIR и продуцент на публицистичното предаване „Директно“ Калина Донкова.

В рамките на последното за годината специално телевизионно студио „Бъдещето: Общуване“, специалисти в областта на комуникациите, психолози и представители на мениджмънта на компании в сектора ще коментират как високите технологии и пандемията от COVID-19 влияят върху психичното здраве на хората.

Друг акцент, по който участниците в специалния проект ще изразят мнението си, е изкуственият интелект във финансовите услуги, а как да общуваме така, че да съхраним себе си и поколенията след нас психически устойчиви ще коментира психологът Маргарита Бакрачева. За иновациите и общуването от бъдещето в студиото на Bulgaria ON AIR ще разкаже Найден Маречков, директор „Развитие на продукти“ в Mastercard, а какви са цялостните решения за бизнеса по отношение на киберсигурността и преноса на данни ще отговори Пламен Пенделов - мениджър „Интернет и пренос на данни“ в Нетера.

Защитени ли са данните ни в интернет ще обясни регионалният мениджър на продажбите в Acronis Иван Дудин. Кои са новите технологии, които помагат за комуникацията при децата, ще разкаже и изпълнителният директор на „Просвета“ Владимир Кръстев.

Бъдещето: Общуване“ ще се излъчва в ефира на телевизия и радио Bulgaria ON AIR и в сайтовете и социалните мрежи на водещите канали на Investor Media Group - Bgonair.bg; Bloombergtv.bg, Investor.bg и Dnes.bg.

Проектът се осъществява със специалната подкрепа на А1 България, MasterCard, Acronis и Нетера.