Бизнес старт

Всеки делник от 7:00 часа
Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

Радо Янков започва сезона в отлична форма, Кличко помага на Джошуа

Веселин Коларов, редактор в Gol.bg, Бизнес старт, 06.12.2019

09:21 | 6 декември 2019
Радо Янков започва сезона в отлична форма, Кличко помага на Джошуа

Сезонът в алпийския сноуборд започва утре. В България ще се интересуваме от представянето на една от големите ни звезди в зимните спортове Радослав Янков. Това заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в ефира на "Бизнес старт" с водещ Христо Николов.

По думите му Янков се намира в отлична форма в навечерието на Световната купа, която през тази кампания ще се състои от 17 състезания в три направления: паралелен слалом, гигантски слалом и смесени отбори.

"Радослав Янков постигна отлични резултати на тренировките в Швеция. Там се подготвяше под ръководството на личния си треньор Георги Атанасов, както и с първия тим на Германия. Лятото пък проведе лагер в Белмекен", подчерта Коларов.

Той каза още, че сезонът започва със старт на новото трасе Баной, Русия. "Освен него има още две нови трасета, Пианкавало и Блу Маунтин. Иначе фаворити за големия кристален глобус са Андрей Сaбалев, Щефан Баумайстер и Тим Мастнак. Миналата година най-доброто класиране на Янков беше 5-то място в Москва и сега е амбициран за по-добро представяне", каза още Коларов.

Той говори и за големия боксов реванш между Антъни Джошуа и Анди Руис.