Бизнес старт

Всеки делник от 9:30 часа
Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

Колко ще спечелят призьорите по лека атлетика в Доха от наградния фонд?

Веселин Коларов, редактор в Gol.bg, Бизнес старт, 04.10.2019

11:18 | 4 октомври 2019
Препоръчан материал
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Носителите на златни медали на световното първенство в Доха ще получат 60 хиляди щатски долара от наградния фонд. Това заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в предаването "Бизнес старт" с водещ Живка Попатанасова.

Изследването му показа, че за сребърно отличие сумата е 30 хил. долара, а за бронзово 20 хил. долара. За отборните състезания сумите са малко по-големи, съответно 80 хил. долара, 40 хил, долара и 20 хил. долара.

"За жалост нито един български спортист не успя да спечели медал. Ивет Лалова завърши седма на финала на 200 м, а Мирела Демирева направи най-слабото си представяне на световно първенство с 10-та позиция. Габриела Петрова и Александра Начева не успяха да прескочат квалификациите. Двете имаха различни травми, което им попречи да са в най-добрата си форма. Тихомир Иванов също не прескочи квалификацията", обобщи Коларов.
Той коментира още голямата победа на Лудогорец с 3:0 над Ференцварош в групите на Лига Европа и направи финансов анализ на разградчани и Левски, които в неделя се изправят един срещу друг в дербито на върха в българското първенство.

Вижте повече във видео материала.