Да очакваме ли скоро мобилно приложение от Winbet?

09:55 | 10 юни 2021
Обновен: 09:55 | 10 юни 2021
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: winbet
Снимка: winbet

В днешно време можем да открием, че няма сайт или бизнес, който да не е разработил свое мобилни приложение. Те са безплатни, позволяват ни по-бърза и лесна работа и в някои моменти могат да ни известяват за всички новости.

Редица букмейкъри също разполагат с подобно приложение, което ни води и до темата в заглавието. Почитателите на този бранд често задават и въпроса относно създаването на Winbet приложение за телефон и трябва да бъдем сигурни, че най-вероятно тази точка е заложена някъде в бъдещето, но на този етап липсва подобна идея. Брандът е фокусирал всички свои усилия в създаването и подобряването на така наречената мобилна версия на сайта.

Защо това е необходимо? Нека започнем от малко по-далече. Назад във времето, преди да наблюдаваме наличието на толкова умни телефони, повечето сайтове се пренаписваха така, че да работят по възможно най-добрия и бърз начин за своите клиенти. Ето защо ако отворим някои сайтове, те автоматично се оразмеряват по определен начин, използвайки пълния капацитет на екрана на устройството.

Истината е, че мобилната версия на сайта разбира откъде влизате и след като браузърите напреднаха и се развиха, до голяма степен няма сайт, който да не може да приеме най-добрия възможен облик на използваното от нас устройство. Създаването на мобилно приложение не е лесно начинание, особено ако говорим за букмейкър. Това е доста висока инвестиция, която трябва да покрива редица изисквания, както на самата комисия по хазарта, така и на мобилните платформи на Google и Apple, а в последствие и на още няколко известни бранда.

Разбира се, родният оператор разполага с ресурсите, както и хората, които да създадат въпросната технология, но тук идват и някои ограничения. Първо нека не забравяме, че с времето всеки един телефон старее, тоест не може да се възползва от всички иновации. Обикновено мобилният телефон се обновява на средно между 2 и 4 години.

Да допуснем, че операторът проверява колко от потребителите му използват телефон, за да влизат в платформата му и ако резултатът и интересът към мобилните устройства е нисък, просто няма смисъл да го доразработва. От друга страна не трябва да забравяме, че при пускането на такова, някои потребители ще бъдат принудени да сменят своето устройство, ако искат да използват пълния капацитет.

Именно това не е основното желание и точно по тази причина брандът остава с мобилна версия на сайта си. Разликите са минимални и най-лесно бихме посочили размерът на екрана. От друга страна не трябва да забравяме, че всички функции могат да се използват и по този начин, позволявайки на всеки да се забавлява така, както и при употребата на сайта от настолен компютър.

Сигурни сме, че мнозина биха намерили много позитиви на мобилните приложения, но има и такива, които искат да запазят играта само и единствено с помощта на браузъра на мобилния си телефон, в което няма нищо общо. Впрочем не трябва да забравяме, че нито един букмейкър не се интересува какво точно устройство ще използвате, за да се забавлявате, неговата основна функция е да създаде възможно най-добрата платформа за тази практика и да гарантира сигурността и лесната работа, като в това отношение всички изисквания са изпълнение.