Директно до Малдиви - безопасно и незабравимо пътуване

За първи път директен чартърен полет от София и специален пакет с цени за ранни записвания валиден до края на октомври

08:00 | 27 октомври 2020
Обновен: 13:08 | 3 ноември 2020
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Директно до Малдиви - безопасно и незабравимо пътуване

Искате ли да изпратите тази странна 2020г. от най-райското кътче на Земята? Подарете си наслада в този екзотичен наниз от острови и невероятния подводен свят на Индийския океан. Знаем, че има много възможности да стигнем до там, но знаете ли, че само за тази Коледа и Нова Година има директен полет, с който това приключение много лесно се превръща в реалност.

 Само 8 часа полет до красивите тюркоазени  води, копринения пясък и красота, която трудно предаваме с думи. Известни с кораловите си острови и уникални места подходящи за всички любители на гмуркането и подводните преживявания, днес Малдивите са една от най-безопасните дестинации.

Три са основните предимства на директния полет, предлаган от авиокомпания Gulliv Air – AERBUS A330 в извънредната ситуация за безопасност по целия свят: без прекачване, без престой по летища и без допир с много хора.

Специална селекция на AQUA TOUR предлага хотели, които са с едни от най-високите оценки  за качество на обслужване, храна, стил и всичко необходимо за една незабравима почивка с любимите хора. Посрещнете 2021 г. по бански под жарките лъчи на слънцето като изберете подходящото за Вас място от богатата палитра хотели публикувана на сайта www.aquatour.bg.

AQUA TOUR има ексклузивни партньорски отношения с партньори и хотелиери относно плащанията и неустойките, в случай планираното пътуване бъде възпрепятствано поради епидемиологичната обстановка. Дадените суми и депозити се връщат на клиента до 7 дни от анулацията на програмата. За осигуряване на по-голямо спокойствие при резервиране на почивката, депозитите за тази толкова скъпа дестинация са ограничени до 1000 лв. на човек. Туроператорът предоставя възможност и съветва клиентите да сключват  допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”. Тази добавена стойност гарантира опазване и възстановяване на платените суми при възникване на непредвидена ситуация, която възпрепятства пътуването на застрахованите хора по лични причини. Документ за отрицателен PCR тест при влизане в страната - направен 96 часа преди дата на пристигане е задължително изискване за всички пътуващи  по тази дестинация към момента. Задължително е документът да е на английски език.

Само до края на октомври желаещите могат да се възползват от изключително конкурентните условия. Представете си как отброявате последната минута на 2020г. на фона на нежния шум на вълните, заровили крака в белия пясък. Коледа или Нова година ще бъдат различни в компанията на фантастичния подводен живот на Малдивите, смях и незабравими моменти под сянката на красивите палми. Подарете си спомени, защото те са безценни.