Очаквайте: Петите Годишни награди на Imoti.net на 7 юли

Със специална церемония сайтът ще отбележи 20-тата си годишнина

11:09 | 22 юни 2020
Обновен: 11:11 | 22 юни 2020
Автор: Николета Рилска
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Тази година е особено специална за водещия сайт за обяви на недвижими имоти Imoti.net, защото отбелязва 20-тата годишнина от създаването си. Паралелно с това предстои и друго важно събитие – Годишните награди на Imoti.net, които вече пет години подред отличават компаниите с добри практики и постижения в сектора на недвижимите имоти.

Каузата, зад която организаторите застават чрез инициативата, е да дадат признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша. Това е единственият форум, който награждава най-добрите в сектора на недвижимите имоти и през годините се утвърди като най-авторитетния както за бранша, така и за потребителите. 

Петото издание на Годишните награди на Imoti.net ще се проведе на 7 юли в Sofia Event Center. Програмата предвижда тържествената церемония да бъде предшествана от дискусия „На прага на следващите 20“, в чийто фокус да бъдат новите тенденции в сектора.

Тази година над 120 компании кандидатстваха както в досегашните 13 категории, така и за две нови - „PropTech“ и „Маркетингова стратегия на имот“.

Победителите бяха определени след обсъждане от експертно жури, в което участват специалисти от различни сфери. Повече от 1500 потребители посочиха своите фаворите в три категории – „Агенция на годината“, „Брокер на годината“ и „Сайт на агенция“, а един от всички гласували ще получи специална награда за своята активност. 

Годишните награди на Imoti.net се осъществяват с генералното партньорство на Пощенска банка, с подкрепата на Националната асоциация на строителните предприемачи, Japan Tobacco International и ЗАД „Армеец“.

Медийни партньори на събитието са Investor.bg; Bulgaria ON AIR; Bloomberg TV Bulgaria; Градът Медиа Груп; Вестник „Строител“.