Как се отрази COVID-19 на имотния пазар в Бургас – гледайте днес от 14:15 часа

Онлайн дискусията може да проследите на сайта на Imoti.net

11:25 | 15 юни 2020
Обновен: 11:31 | 15 юни 2020
Автор: Николета Рилска
Как се отрази COVID-19 на имотния пазар в Бургас – гледайте днес от 14:15 часа

Как се отрази COVID-19 на имотния пазар в Бургас и колко време ще е нужно на сектора да се възстанови? Отговорите днес, от 14:15 часа в онлайн дискусията, която може да проследите на сайта на Imoti.net. 

Как се развива пазарът на недвижими имоти от началото на година, кои са най-търсените жилища и доведели кризата с коронавируса до намаляване на цените, ще коментира Николай Господинов от IBROKERS. За възможностите за финансиране на жилище ще говори Николай Лазаров, началник управление „Продажби индивидуално банкиране” в Пощенска банка. Как се отрази COVID-19 на строителния сектор в морския град и региона ще анализира председателят на Национална асоциация на строителните предприемачи Георги Шопов. 

Модератор на онлайн дискусията на тема „Предизвикателствата на COVID-19 пред пазара на недвижими имоти в Бургас и региона“ ще бъде мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева. 

Онлайн дискусията е част от мисията на „Годишните награди на Imoti.net”, която насърчава добрите практики в сектора. Това е единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти.  Тази година в специален формат ще се проведе и петото му юбилейно издание. 

Церемонията „Годишните награди на Imoti.net” се осъществява с генералното партньорство на Пощенска банка, с подкрепата на Националната асоциация на строителните предприемачи и ЗАД „Армеец“. 

Медийни партньори на онлайн дискусиите са Investor.bg, Градът Медия Груп и Money.bg