Три съвета как да разиграете началния sesame bonus за спорт

13:33 | 17 май 2022
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Sesame.bg
Снимка: Sesame.bg

Залагащите на спорт обичат да използват бонусите на букмейкърите. Всеки хазартен оператор предлага на новите си играчи спортен бонус за първи депозит. Така получавате повече средства за игра - например букмейкърът Сезам ви позволява да вземете до 150 лв. от sesame bonus за спорт след регистрация. Така ще имате още пари от вашия депозит за залагане на спортни събития. Офертата е 100% от депозита, което означава, че депозираната сума се удвоява и ако вземете максимума, може да стартирате с 300 лв. за игра.

Добре известно е, както и напълно логично, че букмейкърите поставят правила за разиграване на бонуса. Например Сезам изисква да превъртите получения бонус 7 пъти, за да може да го изтеглите. И тези превъртания не стават на ниски коефициенти - наглед сигурни залози, а минималната ставка за разиграване е 1.60. Това означава, че трябва да имате добри познания в спортните залози, за да изкарате печалби от началния бонус на Сезам. Затова е нужно да сте разумни и ние ще ви дадем три съвета, с които имате повече шанс за печалби при старта ви в букмейкъра с началната оферта.

Първо, залагайте на спортове и турнири, които следите и имате богата информация за тях. Няма как успешно да превъртите вашия бонус, ако залагате на произволни събития с над 1.60 коефициент. Този коефициент не е никак нисък и не е лесно да бъде познат, без да сте информирани за събитието. Например не може да залагате на сляпо на тенис на играч, който е по-предно ранкиран в ранглистата, но играе на нетипична за него настилка. Също така сте видели, че по-предно класиран отбор получава 1.70 коеф. на футболен мач срещу отбор от дъното и решавате да заложите. Но тук може да има уловка и срещата да не е важна за фаворита, тъй като коефициентът е доста висок. Затова трябва да следите мачовете и да ги проучите, преди да заложите с вашия сезам бонус.

Второ и много важно, не чакайте последните дни на срока за разиграване на бонуса си. Сезам е поставил срок от 30 дни за превъртане на офертата. Това е доста време - все пак може да има дни, в които нямате време да следите мачове и да залагате. Но ако чакате последния момент, тогава ще се забързате и може да вземете не добре обмислени решения и доста фишове е възможно да бъдат губещи, което да стопи сумата на вашия депозит и бонус в Sesame.

Третият ни и последен съвет за успешното превъртане на началния ви бонус е да контролирате бюджета си за залагане. Вярно е, че сте получили бонус пари, но не ги рискувайте на 1 или 2 залога с цел голяма печалба. Опитайте се постепенно да развиете вашата банка за залагане и да имате повече средства за залози, като така ще имате повече шансове за игра и бонусът ще се превърти неусетно.