Как Masimo предава данни за пациенти, част 2

Джо Киани, директор на Masimo

12:10 | 10 април 2020
Обновен: 19:52 | 6 юни 2020

Здравната мрежа на американския университет Сейнт Люк обяви тази седмица, че е сред първите институции в света, които ще използват ново устройство, което може да следи пациент с коронавирус навсякъде.

Сейнт Люк от Фаунтийн Хил започна да използва Masimo Safety Net на 30 март, за да проследява състоянието на пациенти с Covid-19. Masimo е разработка на едноименната компания от Калифорния.

"Търсенето е огромно и не спира. Успяваме да се справяме, но за съжаление започнахме да се тревожим че Covid-19 може да се окаже потенциален проблем за нашето производство, затова започнахме да маргинализираме производството си, да отваряме други обекти", каза директорът Джо Киани в интервю за Bloomberg.

"Сега имаме 3 обекта, които произвеждат сензорите ни. Имаме множество обекти за производство на инструментите ни. И засега, слава Богу, нямаме никакви проблем в никоя от фабриките ни, така че успяваме да вървим в крак и да натрупваме запаси, за да може, ако се възникнат препятствия да използваме запасите, докато се опитваме да изградим друг производствен обект".

Втора част на интервюто. Вижте и първата.